Webwinkel
2e kaart halve prijs Vanaf €39,20
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen: de grote Broadway musical Anastasia! Een oogstrelende show vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums. Bovendien winnaar van de AD Publieksprijs Beste Musical. Boek nu al voor €31,74 p.p. en krijg het 2e ticket voor de helft van de prijs!
De beschikbaarheid is afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

WINNAAR GROTE AD PUBLIEKSPRIJS MUSICAL AWARDS 2020
Exclusief in het AFAS Circustheater Scheveningen: de grote Broadway musical ANASTASIA! Een oogstrelende musical vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. Het verhaal neemt je mee op een weergaloze reis door het verleden. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Is zij Anastasia? Beleef haar ongelofelijke avontuur en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw! Boek nu voor de beste plaatsen en krijg het 2e ticket voor de helft van de prijs!

Onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Een ongelofelijk avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ’20.

Wereldwijd succes
ANASTASIA is gebaseerd op de beroemde animatiefilm en ging in 2017 in première op Broadway. Daarna volgden grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums kreeg overal lovende recensies. Speciaal voor de Nederlandse musical komt het complete, originele Broadwaydecor naar Scheveningen. De award winnende songs zoals ‘Journey to the Past’ en ‘Once upon a December’, hoor je in een Nederlandse versie.

;

Praktische informatie

Anastasia

Locatie
AFAS Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag
Bekijk hier de routebeschrijving

Speeltijden en data
Te zien tot en met 29 maart 2020.

2e kaart halve prijs
Vanaf
€39,
20