• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht
Dagjes uit Dierentuinen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Burgers' Zoo

loading...
Afbeelding van Burgers' Zoo

Op avontuurlijke wereldreis in Koninklijke Burgers’ Zoo!

Het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo mag jaarlijks ruim 1,1 miljoen bezoekers verwelkomen. In een bosrijk landschap gaan gasten als ware ontdekkingsreizigers op avontuur door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld. Duik in de tropische koraalzee (Ocean) en verken het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) of de Oost-Afrikaanse savanne (Safari). Vervolg de expeditie door het zoutwater vloedbos van Belize (Mangrove), het oerwoud van Maleisië (Rimba) en ontdek tenslotte charismatische zoogdier- en vogelsoorten als gorilla’s, chimpansees, panters, olifanten, flamingo’s en neushoornvogels (Park).

(Half)apen en neusbeertjes
Burgers’ Zoo heeft in april 2019 twee nieuwe verblijven geopend voor twee verschillende soorten maki’s en ook de combinatie doodshoofdaapjes en rode neusberen. Niet alleen hebben deze diersoorten de beschikking over gloednieuwe, moderne verblijven, maar ook is dit deel van het Arnhemse dierenpark voortaan uitstekend uitgerust tegen mindere weersomstandigheden. Dankzij de ruime, verwarmde binnenverblijven kunnen bezoekers de dieren goed bekijken in alle jaargetijden.

Buitenspeeltuin volledig vervangen
Burgers’ Zoo heeft op een oppervlakte van maar liefst duizend vierkante meter een volledig nieuwe speeltuin gebouwd van duurzaam Robinia-hout, dat een levensduur kent tot wel vijfentwintig jaar. De nieuwe speeltuin behoeft weinig onderhoud en kent een natuurlijke uitstraling doordat de natuurlijke structuur van het hout in het ontwerp behouden blijft.

Nederlands grootste Apenkooi
Lekker bewegen in de buitenlucht is gezond en gezellig! Kinderen en volwassenen kunnen hun hart ophalen op een spannend parcours met onderling verbonden klimtorens, obstakels, klimtouwen en tractorbanden. Nederlands grootste Apenkooi, net als vroeger bij de gymles, maar nu heerlijk in de openlucht!