Webwinkel
Terug naar alle aanbiedingen

Het Bowie Concert | januari 2021

20% KORTING Vanaf €34,20
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
In januari 2021 vindt in AFAS Live Amsterdam, RTM Stage Rotterdam Ahoy, Mainstage Den Bosch en MartiniPlaza Groningen Het Bowie Concert plaats. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden! Bestel nu je kaarten vanaf €34,20.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Een ode aan een wereldster
Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. In januari 2021 is het precies vijf jaar geleden dat de zanger overleed. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij internationale topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam ‘Het BOWIE Concert’ is deze unieke show op 10 januari – zijn sterfdag – te zien in AFAS Live in Amsterdam. Daarnaast worden concerten gegeven in Den Bosch (Mainstage), Rotterdam (Ahoy – RTM stage) en Groningen (MartiniPlaza). De kaartverkoop voor deze gelimiteerde en exclusieve concertreeks is van start gegaan. Mis het niet!

Hoofdrol voor de muziek
Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim twintig artiesten. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de muziek. Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’, maar ook bijzondere duetten zoals ‘Tonight’ (dat Bowie zong met Tina Turner) en ‘Dancing in the Street’ (duet dat hij zong met Mick Jagger). De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan. Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. ‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

De organisatoren van het evenement houden de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten en houden zich aan de richtlijnen. 

 

;

Praktische informatie

Het Bowie Concert

Data & locaties
Verschillende data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.

20% KORTING
Vanaf
€34,
20