Webwinkel
Terug naar alle aanbiedingen

Het Bowie Concert - januari 2022

20% KORTING Vanaf €34,20
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
In januari 2022 vindt in AFAS Live Amsterdam, RTM Stage Rotterdam Ahoy, Mainstage Den Bosch en MartiniPlaza Groningen Het Bowie Concert plaats. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden! Bestel nu je kaarten vanaf €34,20.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

HIERBIJ DELEN WE EEN BERICHT VAN DE ORGANISATOREN VAN HET EVENEMENT:

Beste Bowie fans,

Als gevolg van de voortdurende Corona pandemie zijn wij helaas genoodzaakt om Het Bowie Concert een jaar uit te stellen. Een situatie die we ten zeerste betreuren maar de huidige situatie laat ons geen andere keuze. De gezondheid van het publiek, artiesten en medewerkers komt op de eerste plaats. Alle locaties worden ook in januari 2022 onderdeel van de tournee en als u al kaarten had bent u inmiddels geïnformeerd over het kosteloos verzetten naar 2022. Dus geen afstel maar uitstel: let’s dance!

Een ode aan een wereldster

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij nationale topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam ‘Het BOWIE Concert’ is deze unieke show in januari 2022 te zien in AFAS Live in Amsterdam, in Mainstage Den Bosch, in Ahoy – RTM stage Rotterdam en in MartiniPlaza Groningen. De kaartverkoop voor deze gelimiteerde en exclusieve concertreeks is van start gegaan. Mis het niet!

Hoofdrol voor de muziek

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim twintig artiesten. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de muziek. Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’, maar ook bijzondere duetten zoals ‘Tonight’ (dat Bowie zong met Tina Turner) en ‘Dancing in the Street’ (duet dat hij zong met Mick Jagger). De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan. Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. ‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

De organisatoren van het evenement houden de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten en houden zich aan de richtlijnen. 

 

;

Praktische informatie

Het Bowie Concert

Data & locaties
Verschillende data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.

20% KORTING
Vanaf
€34,
20