Webwinkel
TOT 70% KORTING Vanaf €9,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Een foto afgedrukt op textielposter is tegenwoordig helemaal in, vooral door de uitstraling en nostalgie die deze decoraties met zich mee brengen. De textielposter is door de kwaliteit zeer modern.
Prijzen zijn exclusief €7,50 verzendkosten per voucher. Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd is 5-6 werkdagen.

Foto op schoolplaat – textielposter

Een foto afgedrukt op textielposter is tegenwoordig helemaal in, vooral door de uitstraling en nostalgie die deze decoraties met zich mee brengen. De textielposter, ook wel schoolplaat genoemd, wordt afgedrukt door een revolutionaire nieuwe printer. Hierdoor krijgt de afbeelding een scherpere afdruk dan bij andere textielprinters en verkleurt de afbeelding minder snel. De textielposter heeft wat weg van een mooie oude schoolkaart, maar is door de kwaliteit zeer modern.

Je kunt kiezen uit onze 3 formaten:
Foto op schoolplaat 40x30 cm – van 33,00 voor 9,99
Foto op schoolplaat 60x40 cm – van 45,00 voor 14,99
Foto op schoolplaat 90x60 cm - van 67,00 voor 18,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten jouw textielposter kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

Bestel dus snel jouw foto op schoolplaat!

Bekijk hier hoe het werkt.

;

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto(‘s) voor op jouw textieldoek. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto/ontwerpt
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Wil je je textielposter op een groter formaat? Geef dit dan bij stap 2 aan. De extra kosten hiervoor zijn niet bij de voucher inbegrepen.

TOT 70% KORTING
Vanaf
€33,
00
€9,
99