Terug naar alle aanbiedingen

David Bowies Lazarus

€20,- voordeel! Vanaf €24,15
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Alle grote Bowie-hits in een adembenemend mooie voorstelling. Van ‘Absolute Beginners’ tot ‘Heroes’. Lazarus is must see theater! Door bezoekers gewaardeerd met een 8.1 en bekroond met 4 awards. Nog maar 7 weken in DeLaMar Theater Amsterdam, mis het niet!
De beschikbaarheid is afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

Hét theaterevent van het jaar stopt 5 april!
David Bowies Lazarus is hét theaterevent van het jaar. En met 4 awards waaronder ‘Beste Musical’, ook de grote winnaar van de Musical Awards 2020! De voorstelling is nog slechts enkele weken te zien in DeLaMar Theater Amsterdam. Ben je nog niet geweest? Boek dan snel, want dit wil je niet missen!

Weergaloze Dragan Bakema en Noortje Herlaar
In Lazarus ontmoeten we Bowies alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Dragan Bakema vertolkt de rol van Thomas Newton en Noortje Herlaar speelt zijn assistent Elly. De briljante cast bestaat verder uit o.a. Pieter Embrechts, Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs.

Wereldhits 
In Lazarus hoor je de wereldhits van David Bowie, van ‘Life on Mars?’ tot ‘Heroes’ en van ‘This is not America’ tot ‘Changes’. Maar je ontmoet ook Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Dragan Bakema speelt Thomas Newton en Noortje Herlaar is zijn assistent Elly. De briljante cast bestaat verder uit o.a. Noortje Herlaar, Pieter Embrechts, Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs.

Unieke ‘Bowie Talks’ met Ad Visser in DeLaMar Theater Amsterdam
Vanaf 19 februari t/m 1 april kun je elke woensdagavond in DeLaMar Theater Amsterdam genieten van een 'Bowie Talk' voorafgaand aan de voorstelling Lazarus (19:15 tot 19:40 uur). ‘Mr. Toppop’ Ad Visser, die jarenlang persoonlijk contact had met Bowie, geeft je dan een nieuwe kijk op Bowies denken en werken. De Bowie Talks zijn gratis toegankelijk voor Lazarus-bezoekers en een hele mooie voorbereiding op de voorstelling zelf!

“I don’t know where I’m going from here, but I promise it won’t be boring.” – David Bowie

;

Praktische informatie

Lazarus

Locatie
DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Bekijk de routebeschrijving

Cast
Noortje Herlaar (Elly)
Pieter Embrechts (Valentine)
Juliana Zijlstra (Girl)
Jorrit Ruijs (Zach)
Dragan Bakema (Newton)
Holly Mae Brood (Maemi)
Thomas Cammaert (Michael)
Esmee Dekker (Teenage girl one)
Renée de Gruijl (Teenage girl two)
Shary-An Nivillac (Teenage Girl three)
Jeroen C. Molenaar (Ben)

Foto credits: Jan Versweyveld.

€20,- voordeel!
Vanaf
€24,
15