Webwinkel
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Marktocht rondvaart (7 uur)

loading...

Deze keer een mooie en afwisselende tocht over de rivier de Mark door heel West-Brabant.

Deze vaartocht is al een aantal jaren een populaire tocht. Dit komt mede door de afwisselende vaarroute en uiteraard de catering tijdens deze tocht. 

Om 09.30 uur worden de trossen losgegooid bij de aanlegsteiger in Drimmelen. De bemanning serveert koffie met appelgebak. Via de Amertak en de havens van Oosterhout kom je aan bij de Marksluis. Deze op afstand bediende sluis wordt geopend zodat het schip de Mark op kan varen. Je vaart dan langs de volgende plaatsen; Breda, Terheijden, Zevenbergen, Standdaarbuiten, Stampersgat en Dinteloord.

Bij Dintelsas vaart het schip via de sluis Het Volkerark. Het schip vaart een stukje stroomopwaarts en komt dan bij de drukste sluizen van Europa: de Volkeraksluizen. Hier gaan we schutten en komen dan langs Willemstad, de havens van Moerdijk en de Moerdijkbruggen. Vervolgens zet het schip weer koers richting Drimmelen.

Lunch
Uiteraard is er onderweg een uitgebreide scheepslunch aan boord. De lunch komt met de buffetlift 'uit de vloer!' Er wordt onder meer soep, broodjes en salade geserveerd. En ’s middags gaat de bemanning rond met warme snacks. Want je bent in totaal wel zeven uur onderweg. Helemaal exact kan de duur niet worden voorspeld i.v.m. met de wachttijden bij de sluizen.

Z8
Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken om zo milieuvriendelijk en comfortabel mogelijk te varen. Daarnaast is de Z8 ook nog eens een heel mooi schip met een fraaie vormgeving en een luxe interieur waarin hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De raampartijen zijn groot en bieden een uitstekend uitzicht.