Webwinkel
Terug naar alle aanbiedingen

Quad en offroad rijden

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Wil je offroad rijden, maar eigenlijk ook wel quad rijden, maar kun je echt kiezen? Doe dan gewoon allebei! Bij Eventsbakery kun je nu quad rijden en offroad rijden, dus waar wacht je nog op en grijp je kans.

Quad

Lekker crossen over het parcours vol met hobbels kuilen en obstakels. Deze activiteit, vereist het nodige aan behendigheid, adrenaline en een dosis gezonde spanning. Lukt het jou om de quad in evenwicht te houden op ons speciaal aangelegde parcours. Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten en je weet maar nooit wanneer deze skills nog eens te pas gaan komen. Een ding is zeker dit wordt een uitje om niet te vergeten!

Off road

Wie wil dat nou niet, met een 4x4 door de modder heen crossen! Kom dan naar the Eventsbakery en neem plaats achter het stuur. Op ons speciaal ontworpen offroad parcours, vol met hoge bulten, diepe kuilen, bochten en natuurlijk veel modder, kun je helemaal los gaan in een van onze terreinwagens. Durf jij het aan?

Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben en je kunt eigenlijk dus gelijk op weg. Op ons terrein staat een deskundige instructeur jullie op te wachten, die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om in te stappen. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen. Ben jij koelbloedig genoeg om de terrein wagen onder controle te houden?

;