Webwinkel
Terug naar alle aanbiedingen

Vincent van Gogh schilderij 'Iris (Irissen)'

€513,-
Topaanbieding Snelle Service Gratis verzending
Het was ooit het duurste schilderij ter wereld dat werd verkocht, voor een recordbedrag van 53,9 miljoen dollar. Bestel 'Iris (Irissen)' van Vincent van Gogh nu voor €513,-.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Vincent van Gogh

Toen dit schilderij op 11 november 1987 bij Sotheby's werd geveild, was 'Iris' het duurste schilderij ter wereld voor een recordbedrag van 53,9 miljoen dollar! Origineel: privébezit.

Gelimiteerde oplage | 499 exemplaren | Reproductie | Giclee op canvas | Handgemaakte houten lijst met gouden folie | Formaat 79 x 64 cm

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. ArsMundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen woonaccessoires, maar ook beelden en schilderijen. Ontdek nu de complete collectie!

;
€513,
00