Naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

5-daagse stedentrip naar New York

loading...

New York is een wereldstad! Hier worden trends geboren. Of het nu gaat om kunst, muziek of mode. Uitgaan, shoppen én mensen spotten doe je hier op topniveau. Het is niet overdreven om te zeggen dat dit een stad is waar je minstens 1 keer in je leven moet zijn geweest. Na de vlucht vanaf Schiphol logeer je 3 nachten in een 3-sterrenhotel in Manhattan. De 4e nacht breng je door in het vliegtuig terug.

✓ Inclusief heen- en terugvlucht (directe vlucht)
✓ Verblijf: 3 overnachtingen in een 3-sterrenhotel in Manhattan (4e nacht breng je door in het vliegtuig)
✓ Vertrek: luchthaven Schiphol (Amsterdam)
✓ Luchtvaartmaatschappij: Norwegian
✓ Reisperiode hoogseizoen: 1 april t/m 31 oktober 2019
✓ Een reisgezelschap bestaat uit minimaal 2 personen
✓ Koop nu je voucher en verzilver later

Prijs hoogseizoen: €739,-

Let op! Hoogseizoen vouchers kunnen verzilverd worden t/m 30 april 2019.

Vertrek op basis van beschikbaarheid. Bekijk hier de kalender voor vertrek in hoogseizoen.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Handig om te weten

Actievoorwaarden

- Je kunt je voucher voor het laagseizoen nog t/m 31 januari 2019 online kopen en de voucher voor het hoogseizoen is te koop t/m 15 april.
- De voucher voor het laagseizoen kan verzilverd worden t/m 31 januari via www.flywise.nl/nyc-persgroep voor vertrek in de reisperiode februari - maart 2019.
- De voucher voor het hoogseizoen kan verzilverd worden t/m 30 april via www.flywise.nl/nyc-persgroep voor vertrek in de reisperiode april - oktober 2019.
- Verzilver je voucher minimaal 14 dagen voor de geplande vertrekdatum
- De vertrekperiode voor deze actie verschilt per voucher: voor het laagseizoentarief is vertrek in februari - maart 2019 mogelijk. Voor het hoogseizoentarief is vertrek in april - oktober 2019 mogelijk.
- De voucher voor New York is inclusief retourvlucht, 3 overnachtingen in een 3-sterrenaccommodatie op Manhattan, één stuk handbagage à 10 kg. p.p., luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. De reisduur van het arrangement naar New York is 5 dagen: 3 nachten verblijf je in een 3-sterrenhotel op Manhattan, 1 nacht verblijf je in het vliegtuig onderweg terug naar Amsterdam. Op dag 5 kom je dus rond het middaguur weer aan te Amsterdam.
- De voucher is exclusief toeristenbelasting, resortfee, transfer van en naar luchthaven en reis- en annuleringsverzekering. De toeristenbelasting bedraagt tussen de 0,- en 10,- per persoon, per nacht en is afhankelijk van de bestemming/accommodatie. De toeristenbelasting moet ter plaatse worden betaald bij aankomst in de hotelaccommodatie
- De voucher is geldig voor één persoon
- Vertrekdata zijn op basis van beschikbaarheid. De mate van beschikbaarheid is in beheer van Flywise Travel B.V
- Een reisgezelschap dient uit minimaal 2 personen te bestaan en uit maximaal 8 personen
- Één van de passagiers moet minimaal 18 jaar zijn tijdens de reis, iedere reiziger is bovendien zelf verantwoordelijk voor het tijdig regelen van de zogenaamde reistoestemming naar de Verenigde Staten (ESTA). Voor meer informatie zie de boekingsbevestiging na het maken van de reservering.
- Deze reis wordt uitgevoerd door Flywise Travel B.V. Op deze reis is de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) van toepassing
- Iedere voucher bevat een unieke vouchercode en is eenmalig te gebruiken
- De voucher wordt direct per e-mail geleverd
- Het herroepingsrecht voor online aankopen is van toepassing op deze actie. Indien je online een voucher koopt geldt zodoende een bedenktermijn van 14 dagen onder de voorwaarde dat de voucher niet is verzilverd. De genoemde bedenktermijn geldt niet voor verzilverde vouchers
- De voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen

In wat voor hotel verblijf ik en hoe is de ligging?

Je verblijft in een drie sterren hotel in Manhatten. Het exacte hotel waar je verblijft is afhankelijk van de beschikbaarheid. De hotels hebben een beoordeling van minimaal 7,0 op Booking.com.

Belangrijk

ESTA

Iedereen die naar de Verenigde Staten reist, heeft een ESTA-reistoestemming nodig. Hier vind je meer informatie over dit document. Let op: de ESTA moet je zelf uiterlijk 72 uur voor vertrek aanvragen. De ESTA kun je eenvoudig online aanvragen. Zonder ESTA mag je de Verenigde Staten niet betreden.