Webwinkel
Terug naar alle aanbiedingen

TINA - De Tina Turner Musical

Vanaf €28,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Het enige echte rauwe levensverhaal van ‘The Queen of Rock-’n-Roll’ is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De musical over de vrouw die alles overwon, die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Beleef het verhaal van de ongelofelijke Tina Turner en geniet van al haar megahits. Boek nu jouw plaatsen!
De getoonde prijzen zijn inclusief servicekosten per product.

TINA - Tina Turner de Musical
TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner herself. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste 'Queen of Rock 'n' Roll'. Dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Inclusief haar grootste hits
Tina Turner is één van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook. In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals 'Nutbush City Limits', 'Private Dancer', 'What’s Love Got To Do With It' en 'The Best'. De musical is geschreven door Katori Hall, winnares van de Olivier Award en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

★★★★
''Dit is een musical waar we naar hebben verlangd: een eigen productie van Stage met een ijzersterk verhaal, goddelijke muziek en een hoofdrolspeelster die we nooit meer moeten laten gaan.'' - AD

Bestel nu jouw tickets en mis dit spektakel niet!

 

;

Praktische informatie

TINA - De Tina Turner Musical

Locatie
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving

Data
Nu te boeken t/m midden maart 2020

Tijden
Dinsdag t/m vrijdag om 20.00 uur
Zaterdag om 15.00 en 20.00 uur
Zondag om 14.00 uur

Duur
De voorstelling duurt circa 2 uur en 40 minuten inclusief pauze

Vanaf
€28,
00